Hairstyling Opleiding

Tijdens de hairstyling opleiding leren wij jou in korte tijd de fijne kneepjes en de basis van het vak. En deze basis gaan we in de loop van de opleiding uitbreiden. Waardoor je na 15 weken jezelf een hairstyliste kan en mag noemen.
Deze opleiding is een goede aanvulling voor een visagist, kapper en andere beroepen, die met het uiterlijk te maken hebben.
Tegenwoordig willen opdrachtgevers  zoals fotografen, klanten en bruiden iemand boeken die van zoveel mogelijke markten thuis is.

Hairstyling opleiding
De opleiding bestaat uit 15 lessen. De hairstyling opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. En na het positief afronden van het examen, ontvang je een diploma.
Tijdens de lessen werk je op een oefenkop. Soms dient er een model meegebracht te worden. Elke week heb je huiswerk wat je thuis op de oefenkop kunt uitvoeren.

Hairstyling opleiding

– Verschillende vlecht technieken
– Werken met carmenset en krultang
– Verschillende opsteektechnieken
– Touperen
– Extensions zetten met behulp van microringen
– Weave zetten met behulp van microringen
– Bruidskapsels

Inschrijfkosten €50,-
4 termijnen van €190,-. Deze dient elke eerste lesdag van de maand te worden voldaan via Pin of bankoverschrijving.

Hairstyling werkpakket

Tijdens de hairstyling opleiding wordt er gewerkt met een werkpakket, welke in les 1 voor u klaar staat. Dit werkpakket is met zorg samengesteld. En bevat alles wat je als hairstyliste tijdens de opleiding nodig hebt.
Op het inschrijfformulier kunt u de materialen die u al in bezit heeft aanvinken, zodat deze niet besteld worden. Hierdoor worden de kosten van het werkpakket lager.
Zeer Compleet werkpakket €375,-
(Deze is naar wens aan te passen, dit kan worden aangegeven op het inschrijfformulier)
Na inschrijving ontvangt u een factuur van het werkpakket.

Kijkje achter de schermen

Style switcher RESET
Body styles