Over My Touch

Mijn naam is Suzanne Smit ik ben getrouwd en moeder van 2 kindjes, Jayden (februari 2008) en Djazz (september 2011) My Touch is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, dit is in de buurt van Rotterdam. Maar ik werk door heel het land.

Ik werk als freelancer, voor verschillende opdrachtgevers. En tevens ben ik werkzaam in de salon

– Diverse fotografen
– Nederlandse Beautyschool, waar ik verschillende lessen verzorg, zoals Hairstyling, de kappersopleiding,  en make up artist.

Maar 1 van de leukste dingen vind ik toch wel als mensen gaan trouwen en de bruiden mij boeken voor de bruids make up en het bruidskapsel.

Het is altijd leuk om deel te nemen aan zo’n bijzondere dag. Het bezig zijn met het uiterlijk heb ik altijd al leuk gevonden. Maar nooit iets mee gedaan. Na 8 jaar op kantoor te hebben gewerkt, ben ik mijzelf gaan omscholen, en inmiddels gediplomeerd make up artist/ visagist, hairstylist/ kapster.

Waarom vind ik dit werk zo leuk? Het plezieren van mensen maakt mij blij. En dat is wat ik doe. Mensen blij maken met een mooie make op, of een mooi kapsel. Het benadrukken van de mooie dingen in een gezicht. Iedereen is namelijk mooi en voor mij is het gezicht als een soort leeg canvas, welke ik mag inkleuren, voor de 1 is dat heel naturel en voor de ander juist meer, en dat maakt dit vak zo leuk. Geen dag is hetzelfde. En het moment dat ze in de spiegel kijken en beginnen te stralen, maakt mijn dag helemaal goed!

Intussen heeft My Touch een mooi team opgebouwd, wat bestaat uit gedreven  gediplomeerde visagisten en hairstylistes, nagestylistes. Soms komt het voor dat er meerdere bruids boekingen voor dezelfde datum binnenkomen. In overleg met de bruid kan een van mijn collega’s komen om de bruid te voorzien van een prachtige make up, en een prachtig kapsel. Uiteraard wordt ook het proefsessie ook uitgevoerd door dezelfde collega!

>