Wimper
extensions

Wat zijn wimperextensions one by one?
Wimper extensions one by one,  zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers of worden vastgemaakt. 1 enkele eigen wimper haar, wordt met 1 enkele (nep) wimper haar verlengd.

Nadat alle wimper haartjes zijn verlengd, ontstaat er een mooie volle oogopslag.De wimpers die wij gebruiken zijn van nature zwart, waardoor het lijkt alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara, alleen dan nog mooier, want de wimpers worden natuurlijk ook verlengd. Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimper verlenging. Het beste “natuurlijke” resultaat krijg je met de one-by-one methode.

Maar ook voor 2-d of meer bent u bij ons aan het juiste adres.

Wimper extensions One by One techniek

De voordelen van wimper extensions one by one techniek is dat de wimp erextensions er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 5 tot 6 weken. Mascara is dan ook niet meer nodig.

Een mens heeft ongeveer 100 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt.  Niet elke wimpersalon brengt +/- 100 haartjes per oog aan.  Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitval is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.
Dus dit komt niet doordat de wimpers verlengd zijn.

Dagelijkse reiniging
Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm los kan laten!
Dus gebruik altijd producten waar geen olie in verwerkt zit.

Mocht u de wimpers verwijderd willen hebben, doe dit nooit zelf, hierdoor kunt u uw eigen wimpers beschadigen, vraag dit altijd aan een specialist.

Opvullen van de wimpers 

Na een aantal weken, moeten de wimpers weer worden opgevuld, doordat er elke dag wel een natuurlijke wimper loslaat.  Het is per persoon verschillend, wanneer dit moet gebeuren.
De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan, waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan, welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimper extensions.
Gemiddeld worden wimper extensions na 2 a 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden, dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt, hoe goedkoper het is. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Hoe lang duurt het zetten
Een nieuwe set wimper extensions one by one duurt ongeveer 1,5 uur.
Een opvulbeurt varieert tussen een half uur en uur.

Prijzen

Nieuwe Set                                  € 65,-
Opvullen na 1 a 2 weken          € 25,-
Opvullen na 3 weken                € 32,50,-
Opvullen na 4 weken of meer € 50,-

>