Workshop kinderkapsels

Op veler verzoek eindelijk een workshop kinderkapsels, speciaal voor de moeders/oma’s/tantes om de haren van de (kleine) meid te doen.

De workshop wordt gehouden in onze salon in krimpen aan den IJssel.
Tijdens deze workshop werk je op een oefenhoofd. Zodat je het rustig kan aanleren zonder dat het geduld van de kleine meid al op is, en uit ervaring weet ik, dat dit meestal al op is, voordat je er aan begonnen bent.

De workshops kunnen op maat gegeven worden. Voor gevorderden maar ook zeker voor diegene die het lastig vinden en niet verder komen dan een paardenstaart. Je kunt dan aan ons doorgeven wat je graag zou willen leren. Dan houden wij hier rekening mee. We beginnen vaak met het leren van invlechten, want met vlechten en invlechten kun je zoveel verschillende kapsels maken.

Papa workshop

Ja ja ook de papa’s moeten soms het haar doen van de kleine meid, hoe leuk zou het zijn, als papa de kinderen naar school brengt, met een leuk kapsel, ipv een scheve paardenstaart 🙂

Ook geven wij vrij regelmatig een workshop speciaal voor de papa’s

Doordat we gebruik maken van een oefenhoofd kunnen we verschillende kapsels leren. Tijdens de workshop mag je gebruik maken van de producten en materialen van de salon.

De workshop wordt gehouden in kleine groepen van maximaal 5 personen, zodat we een goede, leuke, gezellige maar zeker een leerzame workshop kunnen geven. De kinder hairstyling workshop duurt ongeveer 2,5 uur

De kosten voor deze workshop zijn vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen € 50,- p.p.

De kosten voor de workshop bij minder dan 3 personen €60,- p.p

Beschikbare Data’s

Voor het plannen van de workshop vragen we je even contact met ons op te nemen, middels het contact formulier

workshop kinderkapsels

Ook geven wij workshops gericht op (jong) volwassenen, voor als je leuke kapsels bij jezelf wilt kunnen maken.

>